Sådan sparer du penge, når bilen skal på autoværksted

Sådan sparer du penge, når bilen skal på autoværksted

reparation af bil

Det kan være en dyr fornøjelse, når bilen skal på autoværksted i København. Men med godt vilje og nogle simple tips, er der penge at spare næste gang bilen skal til reparation. Det kan nemlig godt betale sig at forhandle lidt om prisen med ens autoværksted. Statistikker har vist, at op til 85 % af de bilejere som har forhandlet om prisen, har fået en bedre pris ud af det. Samtidig er det en rigtig god ide, at indhente flere tilbud fra forskellige autoværksteder i København, før man vælger et bestemt sted. Det giver dig nemlig muligheden for at sammenligne priser og vælge det bedste og billigste autoværksted.

Forhandl om prisen med dit autoværksted

I de fleste tilfælde kan du med fordel forsøge at forhandle om prisen med dit valgte autoværksted i København. Undersøgelser har vist at op til 85 % af bilejere, som har forhandlet med deres autoværksted, også har fået en bedre pris ud af deres besvær. Disse undersøgelser har desuden vist, at du kan spare over 40 %, hvis du forhandler med autoværkstedet. Desværre er der mange bilejere, som helt undlader at tale om prisen, før de sender bilen på autoværksted i København. For der er altså penge at spare, hvis man sørger for at tale med autoværkstedet først og eventuelt får forhandlet sig frem til en god pris. Man skal også huske på, at priserne på samme opgaver ofte svinger meget alt efter, hvilket autoværksted i København, der er tale om. Priserne kan faktisk svinge med mange tusinde kroner på de samme opgaver. Og hvis bilen så skal på værksted et par gange om året, så kan der være tale om nogle store beløb, som altså kunne have været sparet, hvis man bare havde forhandlet lidt om prisen.

Indhent flere tilbud før du vælger autoværksted

Når du skal have din bil på autoværksted i København, kan du med fordel benytte internettet til at indhente tilbud fra forskellige autoværksteder, før du vælger et bestemt sted. I den forbindelse er det en rigtig god ide at spørge de forskellige autoværksteder, hvad prisen er for det du skal have lavet på din bil, og sørg også helst for at få det på skrift. På den måde kan du bedre sammenligne priser fra de forskellige steder, og ved at have prisen på skrift, kan dit valgte autoværksted i København ikke løbe fra prisen. I visse tilfælde kan det også være en god ide at få lavet flere ting på en gang hos et autoværksted, da du på den måde måske bedre kan forhandle lidt med autoværkstedet. Det kan være at din bil eksempelvis trænger til et servicesyn, og du samtidig også har brug for nogle vinterdæk. Her vil du måske kunne overtale forhandleren til at forhandle lidt om prisen på vinterdækkene.

På nettet kan du samtidig også læse bedømmelser af de forskellige autoværksteder. Dette er også med til at sikre dig, at det sted du vælger, er et godt sted ifølge andre kunder. Du skal desuden huske, at det er vigtigt, at du får mindst to års garanti på det arbejde, som autoværkstedet har udført på din bil.

Have your say