Lea ejer en kvalitetsseng og sover fantastisk!

Lea ejer en kvalitetsseng og sover fantastisk!

kvalitetsseng

Mange mennesker lider af dårlig søvn og derfor hårde dage. Uden en god søvn om natten, fungere ens hverdag ikke. Lea havde store problemer med søvn og måtte der for finde en løsning. Med et job og børn at tage sig af, var Lea målbevidst om at finde en løsning på hendes søvnproblemer. En kvalitetsseng løste en del af problemet.

Leas søvnproblemer i en travl hverdag!

Lea var 25 da hun først begyndte at have søvnproblemer. Det var en travl hverdag Lea levede i med et barn på 2 og et fuldtidsarbejde som chef i en børnehave. Lea sov de fleste nætter ikke mere end 3-4 timer. Dette var overkommeligt de første tre måneder, men så blev det et problem for Lea. Først troede hun det kun var en periode, men det var blevet til en hverdag med problemer med søvn. Da Lea var 27 og havde fået sit andet barn, ville hun sætte en stopper for det. Sammen med sin mand begyndte de at finde på løsninger.

Lea ændrede alt ved sin søvn!

De startede med at prøve at sove hver for sig, Lea og hendes mand. Det hjalp ikke meget på Lea problemer. Så prøvede de at købe mørklægningsgardiner, hvilket heller ikke hjalp. Lea nægtede at prøve søvnpiller, så det var ikke en mulighed for at ændre på Leas problemer med søvn. Så prøvede Lea at dyrke Yoga, hvilket gjorde en betydelig forskel for Lea. Yoga var åbenbart med til at afstresse Lea, fandt Lea og hendes mand ud af. En sidste løsning, kom fra Leas mor. Leas mor sagde at en god seng var hovedsagelig for en ordentlig søvn. Dette prøvede Lea derfor. De prøvede flere forskellige senge i butikker i Valby og i København. Der var mange gode senge og mange gode udsalg. De fandt den helt rigtige seng, ved at prøve en masse forskellige senge. Både store og små. Med og uden topmadrasser. Der var mange muligheder. Lea havde altid sovet i en hård seng. Og derfor ville de prøve at købe en rigtig blød seng nu. Efter en uge med den gode seng og yoga hver aften, var Leas søvn betydeligt forbedret. En kvalitetsseng og yoga var en perfekt kombination for Lea. Kvalitetsseng hjalp Lea med at ligge ordneligt. Yogaen hjalp med at afstresse. Lea var forbløffet over at en kvalitetsseng og yoga var alt der skulle til. Hende og hendes mand, gik ud fra at søvnproblemet der først var opstået i en alder af 25 år, skyldtes at Lea simpelthen bare var blevet ældre og havde fået det første barn.

Søvn er essentiel for mennesker!

Lea er nu i en alder af 35 lykkelig for at alle hendes prøver hjalp. Lea sover stadig i en kvalitetsseng og dyrker yoga flere gange om ugen. Hun lider ikke af problemer med søvn mere og hele familien er glade for det. Nu har Lea og hendes mand også købt kvalitetsseng til børnene, da de ved hvor vigtigt en ordentlig seng er for god søvn!

Have your say