Flybilletter til Berlin – hvad skal du vide?

Flybilletter til Berlin – hvad skal du vide?

Berlin er en unik storby både i sin arkitektur og ikke mindst i dens kæmpe historie som præger byen. Historien som konstant ses i bybilledet, og de mange historiske mindesmærker som man kan besøge. Den historiske faktor er en stor del af grunden til manges besøg til Berlin. Når vi nu som danskere er så få kilometer fra denne verdenshistoriske by, så er det om at udnytte de muligheder, som globaliseringen har givet os. Her er der selvfølgelig snak om billige flybilletter til en af verdens mest spændende byer. For en rejse fra Kastrup Lufthavn koster 470 kr. Dette er dog en tur på gennemsnit 8 time, men bestemt meget billig. En almindelig flybillet koster ca. 1200 kr. t/r. pr. person. Det giver gode muligheder for et kort varig weekendophold.

Hvis du har et rimelig stort budget, og blot tænker på at komme hurtigt frem så kan du for 2000 kr. få en rejsetid på 57 min. Dette er dog ikke den store forskel fra den til 1200 kr. som tager én time.
Det understreger blot forskellen på flyselskaberne, og det er vigtigt at undersøge de billigste flybilletter også til Berlin.

Udover at Berlin sælger mange flybilletter på baggrund af deres historie, så er det også en fremragende shopping by, og ellers bare til afslapning. Priserne på maden er 50% billigere i Berlin end i København, og tøj er ca. 30% billigere.

Der er også en masse stier og veje til cykle og gåture og Berlin er også kendt for sine grønne områder. 44% af Berlin består af parker, skove, floder og søer.

Praktisk info omkring flybilletter til Berlin

Det er vigtigt at undersøge de forskellige selskaber, når du skal finde flybilletter til Berlin. Der er nemlig som tidligere nævnt, stor forskel på de forskellige flyselskaber og deres priser. Derudover så er priserne på flybilletter også meget afhængige af sæsonen.

Det kan for det første være en god ide at bestille din rejse i god tid. Med god tid menes der gerne 60+ dage før. Dette er dog ikke tilfældet hvis i satser på afbudsbilletter, som man som oftest køber et par dage før.

Det billigeste flyselskab har flybilletter til Berlin til 1300 kr. hvorimod det dyreste tager op mod 2400 kr. for det.

Den billigste uge du kan rejse i er i uge 25 og den dyreste er uge 1. Prisforskellen mellem de 2 er 300 kr. så der kan altså godt være penge at spare i at undersøge tingene.

Have your say