Få effektiv solafskærmning med screens i dine vinduer

Få effektiv solafskærmning med screens i dine vinduer

vinduer

Udvendig solafskærmning fås i mange forskellige former og typer. En af de absolut mest effektive måder at få en god og solid solafskærmning er ved at få installeret screens på dine vinduer. Screens er hensigtsmæssige, hvis du ønsker en anonym udvendig solafskærmning, som ikke ødelægger din bolig eller din arbejdsplads’ udseende udefra. Screens fylder nemlig ikke ret meget, når de er foldet op.

Hvad er en screen?

En screen er et slags udvendigt rullegardin, som du via en betjening kan få til at køre op og ned. Med en screen på dit vindue kan du både slippe for at få lyset og varmen fra solen ind. Der er ikke noget værre end at vågne op helt svedig, fordi solen har stået og bagt ind på ens værelse hele morgenen, men det kan både du og resten af din familie slippe for med en effektiv screen på vinduet.

Leder du en arbejdsplads, vil dine medarbejdere nok også blive meget glade for nogle gode screens, især hvis I har en større glasfacade. Screens egner sig perfekt til vinduer på arbejdspladser, men også i private boliger kan denne smarte løsning nemt installeres.

Nogle vil måske tro, at dugen i en screen vil flapre rundt i regnvejr og kraftig blæst. Sådan er det selvfølgelig ikke. De forskellige producenter af screens har udviklet løsninger på dette problem. Eksempelvis er der udviklet et særligt Zipper-system til screens. Her fastholdes dugen ved hjælp af en smart lynlås, som betyder, at den bliver siddende fast i vindhastigheder op til 20 m/s.

En fleksibel løsning med flere formål

Uanset formen på dit vindue kan du finde en screen, som passer. Screens er en fleksibel løsning, som ikke blot beskytter imod solens skarpe stråler og varme. Ønsker du en fuldstændig mørklægning, kan screens også fås duge til det formål.

Det kunne eksempelvis være til arbejdspladser, hvor der skal fremvises video eller en præsentation via en projektor. Her er det en fordel med screens til mørklægning.

Hold designet rent

Som nævnt tidligere påvirker screens ikke udseendet på hverken dit hjem eller din arbejdsplads. Faktisk mener mange, at de giver et moderne og elegant udtryk på bygninger.

Du kan desuden finde screens til vinduer i en lang række flotte farver. Screendugen er robust og vejrbestandig, så den bevarer sit udseende på trods af vind og vejr.

Have your say