Bedre varme med en luft til luft varmepumpe

Bedre varme med en luft til luft varmepumpe

Propeller

Nu kan du reducere dine varmeudgifter med denne pumpe, og samtidig opnå en bedre fordeling af varme i dit hjem. På denne måde får du en løsning, der er både billig, miljøvenlig og særdeles effektiv. Disse pumper er primært tiltænkt mindre etplanshuse eller sommerhuse. Ved at udlede meget mindre CO2 end hvis man varmer op med almindelig elvarme, er installationerne utroligt gode for miljøet, foruden at være billige i drift. Ved at vælge den helt rigtige model bliver elregningen reduceret så kraftigt, at pumpen lynhurtigt har tjent sig selv ind igen. Den er nem at få monteret, og den er særdeles velegnede til sommerhuse, da den giver gode muligheder for at blive indstillet, så sommerhuset holdes frostfrit om vinteren, og altid kan stå opvarmet og klar når du ankommer. Især i sommerhuse er pumpen en nemmere og mindre forurenende alternativ til eksempelvis en brændeovn.

Sådan fungerer en luft til luft varmepumpe

En luft til luft varmepumpe afgiver varme ved optage og bruge den omgivende luft, som er blevet opvarmet af solen. Den er derfor fremragende hvis man gerne vil passe lidt ekstra på vores miljø og klima, da den simpelthen fungerer ved hjælp af en teknik, der udnytter naturens egen energi på en unik måde. Varmen i luften bliver hentet fra den del af pumpen, der bliver monteret på ydersiden af huset. Herefter bliver det overført til den indvendige installation, og endelig bliver varmen ved hjælp af ventilatorer sendt ud i de forskellige dele af hjemmet. Ved hjælp af internet- og mobilteknologi kan pumpen styres fra din telefon, tablet eller computer, så du hele tiden har komplet kontrol over temperaturen og klimaet i din bolig. Hvor meget du kan spare på at gå over til eller supplere med en pumpe, samt hvor effektivt den reelt fungerer, afhænger af typen og størrelsen på det hus, den skal installeres i.

Opnå et bedre indeklima med en luft til luft varmepumpe

Pumpen er designet helt specifikt til det kølige, nordiske klima. Dette er derfor din garanti for, at den holder længe og passer til lige præcis dit behov. Den indeholder desuden et system, der på en avanceret måde renser luften i dit hjem, så det generelle indeklima bliver mange gange bedre. På denne måde bliver irritationsmomenter som pollen, støv eller stærke lugte fanget og ført væk, så luften føles mere frisk og klar. Derfor kan pumpen også bruges yderligere som affugter af områder, der typisk har høj luftfugtighed, såsom eksempelvis kældre. Pumperne og ventilatorerne støjer som udgangspunkt meget lidt, men dette kan variere en smule fra model til model, afhængig af hvilke kompressorer, der benyttes i installationen.

En luft til luft varmepumpe er dermed et meget miljøvenligt alternativ til opvarmning af bestemte typer boliger. Energien i den udvendige luft optaget og bruges til at levere varm og ren luft til selve hjemmet. Du har at gøre med en investering, der ikke belaster miljøet, er nem at montere og sætte op, og på kort tid har tjent alle udgifterne hjem igen – og endda mere til.

Have your say