Bed and Breakfast for to i skønne naturområder

Bed and Breakfast for to i skønne naturområder

seng

Inden længe vil en ny hotelkæde åbne hele to smukt indrettede Bed and Breakfasts, placeret i de naturskønne områder, der omgiver både Roskilde og Frederiksund. De to overnatningssteder giver mulighed for tosomhed i smukke omgivelser – en tosomhed, der må siges at være tiltrængt i disse travle tider, der er præget af stress og jag. Oven i de smukke omgivelser, får man med oplevelsen også de smagfuldt indrettede værelser, samt mindst lige så smagfuld morgenmad. Så sluk telefonen, hold weekenden fri, og tag din bedre halvdel i hånden: turen går til Roskilde eller Frederiksund.

Naturskønne omgivelser med fred og ro

For både Roskilde og Frederiksund gælder det, at de er omgivet af naturskønne omgivelser, der er præget af både søer og blomstrende skove. Dette gør sig især gældende i denne årstid, hvor alle træerne springer ud – en oplevelse du ikke bør snyde hverken dig selv eller din partner for. I de naturskønne omgivelser, vil du og din partner ligeledes få rig mulighed for at nyde tosomheden: i den skønne natur der omgiver de to Bed and Breakfast, er der tid til ro og til at lade tankerne flyde, ligesom der også er rig mulighed for at gå en tur i skoven – hånd i hånd – mens der plukkes smukke blomster og grene i det skønne forårsvejr. Ligesom naturen i høj grad byder på ro og afslapning, byder foråret gerne på romantik, og romatik finder du i høj grad i disse skønne omgivelser. Alt du behøver er blot at bestille et ophold: så er romantikken og afslapningen din og din partners.

Bed and Breakfast inspireret af det engelske

Overnatningsstedet er høj grad inspireret af det engelske – både når det kommer til maden og indretningen. På morgenmadsmenuen vil du og din bedre halvdel finde den klassiske ”english breakfast”, bestående af baked beans, lækre spejlæg, sprød bacon, ny stegte pølser og meget mere. Alt den lækre morgenmad er at finde på det store tag-selv bord hver morgen, og har du først været igennem alle de indbydende retter, er der ingen fare for, at du er sulten før hen imod aftenen. Det er dog som sagt ikke kun morgenbuffeten, der bærer præg af kærlighed til det engelske. Det samme gør sig nemlig gældende for indretningen af de mange finde værelser, der er at finde på i Roskilde og Frederiksund. Værelserne er præget af den victorianske stil, med flotte, tunge møbler i det smukkeste træ. Hver værelse er indrettet med en stor, indbydende seng, der får der til at sove tungere end du har længe. Ligeledes er der på hvert værelse to skønne victorianske lænestole i mørkt træ, samt et skrivebord og et tungt, mørkerødt gulvtæppe. Derudover er der fra hotelkædens side af blevet truffet et valg om, at der skal være vinduespartier i alle værelser, med skøn naturrig udsigt. På den måde kan du i både Frederiksund og Roskilde opleve skøn natur i de nyindrettede, engelskinspirerede Bed and Breakfast, og falde helt til ro.

Have your say